LVI-suunnittelussa pyrimme toimimaan mahdollisimman asiakaslähtöisesti, eivätkä suunnitelmat tule liukuhihnatyönä. Parhaaseen lopputulokseen talotekniikan käytettävyyden, kiinteistön viihtyvyyden ja energiankäytön kannalta pääsee, kun suunnittelija on läheisesti mukana hankkeen alusta loppuun. Emme ole sidoksissa mihinkään tuotemerkkeihin ja jokaiseen kohteeseen huomioidaan ratkaisut tilaajan tarpeiden ja rakennuksen ominaisuuksien perusteella.

Palveluideaamme kuuluu, että suunnittelija on helposti tavoitettavissa ja yhteydenpito toimii molempiin suuntiin. Puhelimemme ovat auki ja autot lähtövalmiina myös iltaisin ja viikonloppuisin.

pientalot

Tavanomaisen, vesikiertoisella keskuslämmityksellä ja normaalin käyttövesitarpeen omaavalla pientalolla suunnitelmien hintahaarukka on tasainen, n. 900 - 1500 €. Jonkinmoisena nyrkkisääntönä voi pitää kaavaa neliöt x9. Usein toimitamme suunnitelmat kahdessa sarjassa; aloitusvaiheessa suunnitelmat lupia ja tarjouspyyntöjä varten ja loppukuvat projektin valmistuttua.

Toimitukseen kuuluu normaalisti:

  • lvi-asemapiirros
  • käyttövesi- ja viemärisuunnitelma
  • ilmanvaihtosuunnitelma
  • lämmityssuunnitelma

Jos urakat on hajautetaan moneen osaan voi olla myös tarpeen erillinen urakkarajaliite ja työselostus.

Usein pientalorakentaja tahtoo kustannussäästöjen takia tehdä itse sellaisia töitä, jotka eivät vaadi erityistä ammattiosaamista. Toimitamme tarvittaessa näitä varten erillisiä ohjeita. Lisäksi, jos työnjohto on tilattu myös meiltä, osallistumme työmaan toimintaan aktiivisemmin ja toimimme tarvittaessa asennusapuna.

muut kohteet

Sovitaan tarkemmin erikseen. Ota yhteyttä.